Perlenkta mini pica „Calzone“

Krauna...
(0 / 5)

Gian Luca moko, kaip pasigaminti tradicišką itališką perlenktą picą „Calzone“. O kadangi tai mini „Calzone“, tai ji puikiai tiks tiek pietums namuose, tiek įsidėti į krepšį pasivaikščiojimui gamtoje su šeima.

Jums reikės

  • Tešlai:
  • Įdarui:

Gaminame

  • Išberti miltus ant darbo stalo ir suformuoti šulinėlį. Į indą su šiltu vandeniu suberti mieles ir išmaišyti. Jos turi ištirpti. Įpilti aliejaus bei druskos ir vėl gerai išmaišyti. Skystį supilti į „šulinėlio“ vidurį ir atsargiai sujungti į vieną masę. Minkyti, kol tešla nebelips prie rankų bei stalo. Tešlą įdėti į miltais pabarstytą indą, uždengti maistine plėvele ir palikti „pailsėti“ dviems valandoms. Tešla turi padvigubėti. Tešlą iškočioti iki 2-3 m storio. Paliekant tarpus ant tešlos išdėlioti įdaro ingredientus, perlenkti ir išspausti žiedu mini picas. Kad kepant neiširtų, kraštus užspausti šakute. Kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje 15-20 min.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis