Italija, Italija, Italija! Kas gali būti geriau už skanius itališkus patiekalus, pagamintus namuose? Konditeris Ali Gadžijevas kviečia pasigaminti tiramisu.
Italija, Italija, Italija! Kas gali būti geriau už sočius itališkus patiekalus, pagamintus namuose? Gian Luca kviečia pasigaminti baklažanus su parmezanu Parmagiana di…
Itališka klasika – tai rizotas, kuris vertinamas visame pasaulyje ir jo variacijų gali būti įvairiausių. Gian Luca siūlo pasigaminti rizotą su…
Gian Luca moko, kaip pasigaminti tradicišką itališką perlenktą picą „Calzone“. O kadangi tai mini „Calzone“, tai ji puikiai tiks tiek pietums…
Šį kartą Ali Gadžijevas nustebino iš pirmo žvilgsnio sudėtingu, tačiau, kaip vėliau paaiškėjo, labai lengvai pagaminamu ir nei akims, nei gomuriui…
Gian Luca gamina tradicinę naminę pastą pagal šiaurės rytų Italijos regioną Emiliją – Romaniją.