Žuvies vyniotinis su žirneliais ir morkomis

Krauna...
(0 / 5)

Jums reikės

Gaminimas

  • Morkas apvirkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Žuvies minkštimą be odos sumalkite kartu su piene išmirkytu batonu ir svogūnu. Įmaišykite kiaušinius, grietinėlę, susmulkintas morkas, konservuotus žirnelius, pagardinkite prieskoniais ir druska. Masę sudėkite ant sviestinio popieriaus, apsukite juo suformuodami norimo dydžio vyniotinį, užriškite galus. Vyniotinį įsukite į foliją, įdėkite į kepimo formą ir 1 val. kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Iškepusį vyniotinį ataušinkite – geriausia per naktį palaikykite šaltai ir tik kitą dieną išvyniokite, pjaustykite.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis