Vyšnių pyragas

Krauna...
(4 / 5)

Jums reikės

Gaminame

  • Į persijotus miltus įmuškite kiaušinius, įmaišykite cukrų, druską, įpilkite šiek tiek pieno. Nesustodami maišykite ir po truputį dalimis supilkite likusį pieną. Turi būti tirštoka, panaši į blynų tešla. Vyšnias be kauliukų apiberkite milteliniu cukrumi ir lengvai permaišykite. Suberkite į sviestu išteptą formą, užliekite tešlą. Kepkite iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku: jis, įkištas ir ištrauktas iš kepinio centro, turi būti švarus.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis