Nuplautą vištienos krūtinėlę nusausinkite ir perpjaukite pusiau ir kiekvieną gabaliuką – dar išilgai pusiau. Mėsytę aptepkite aliejumi, prieskoniais ir marinuokite bent 10–15 min., tada kiekvieną gabaliuką įdėkite į maistinę plėvelę ir lengvai išmuškite muštuvu. Ant kiekvieno vištienos muštinuko dėkite sluoksnį špinatų lapų, riekelę kumpio, keli griežinėlius mocarelos sūrio ir susukite. Suktinuką dėkite į foliją, kurią labai gerai užlankstykite ir užspauskite – kepimo metu sultys neturi išbėgti. Paruoštus suktinukus sudėkite karščiui atsparų indą ir kepkite apie 40 min. iki 220 °C įkaitintoje orkaitėje. Vištienos suktinukus atsargiai išvyniokite – viduje bus labai daug sulčių: iš jų galite paruošti padažą ar tiesiog užpilti ant mėsytės ar kartu su ja pateikiamo garnyro.