Vištiena indeliuose su tešlos kepurėle

Krauna...
(0 / 5)

Jums reikės

Gaminame

  • Nuimkite vištų šlaunelių odą, kaulus ir susmulkinkite mėsą gabaliukais. Į gilią keptuvę pilkite aliejaus ir apkepinkite vištieną. Suberkite griežinėliais supjaustytus porus, salierą, grybus, kubeliais supjaustytus morką, žirnelius ir uždengę troškinkite 10 min. Sviestą ištirpinkite ir suberkite miltus. Nuolat maišykite, kad išeitų tiršta košelė. Į vištienos troškinį suberkite pipirus, druską, čiobrelių ir lauro lapus. Gerai išmaišykite. Dėkite garstyčias, išmaišykite. Supilkite sultinį ir patroškinkite kelias minutes. Turėtų būti skystokas padažas. Dėkite miltų ir sviesto košelę ir gerai išmaišykite, kad padažas sutirštėtų. Troškinį išpilstykite į vienos porcijos indelius. Dėkite ant viršaus iškočiotos tešlos kepuraitę, užtepkite kiaušinio plakiniu, subadykite šakute, kad būtų kur išeiti garams. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis