Veršienos kepsnys su rozmarinais

Krauna...
(0 / 5)

Veršienos kepsnys sultingas, o rozmarinai suteikia jam ypatingo skonio. Šviežius rozmarinus reikia smulkiai supjaustyti, o džiovintus sugrūsti arba sutrinti pirštais.

Jums reikės

Gaminame

  • Sumaišyti druską, pipirus, rozmarinus ir šiuo mišiniu įtrinti mėsą. Troškintuve ištirpdyti riebalus ir kepti mėsą (visą gabalą), kol pagels. Sumažinti ugnį, supilti sultinį ir troškinti 1,5 val. uždengtame puode ar troškintuve. Išimti mėsą ir palikti 10 min., kad kiek atvėstų. Kepsnio sultis sumaišyti su vynu, pakaitinti ir pagardinti. Mėsą pjaustyti porcijomis, sudėti į pusdubenį ir apipilti padažu.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis