Varškės pyragas su uogomis

Krauna...
(1 / 5)

Jums reikės

  • Tešlai
  • Įdarui
  • Papuošimui

Gaminame

  • Sviestą sumaišykite su cukrumi ir druska. Suberkite miltus ir minkykite tešlą. Turi būti daug trupinių. Galiausiai supilkite pieną ir sujunkite visus trupinėlius į vieną gumulą. Minkykite, kol tešla taps vientisa. Padėkite tešlą pusvalandžiui į šaldytuvą. Atšalusią šiek tiek pakočiokite ir perkelkite į kepimo indą. Išlyginkite taip, kad visas dugnas būtų tolygiai uždengtas, ir padarykite iš tešlos kraštelius aplink visą kepimo indą. Pastatykite kepimo indą į šaldytuvą, kol paruošite įdarą. Miltus sumaišykite su cukrumi ir užpilkite grietinėle. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Braškes sutrinkite iki vientisos tyrės ir sumaišykite su varške (jei ji ne vientisos konsistencijos, permalkite ją arba pertrinkite per sietelį). Į varškę maišydami supilkite grietinėlę su cukrumi ir miltais. Varškės įdaras bus gan tirštokas. Išimkite kepimo indą su tešla iš šaldytuvo ir į vidų sukrėskite varškės įdarą. Kepkite pyragą iki 180 °C temperatūros orkaitėje valandą, tada išjunkite, atidarykite orkaitę ir palikite joje visiškai atvėsti. Atvėsusį perdėkite į lėkštę. Nuplaukite uogas ir padėkite ant popierinio rankšluosčio apdžiūti. Pyrago viršų apdėliokite uogomis. Į braškių sirupą supilkite vandenį ir pastatykite ant viryklės, kad užvirtų. Sudėkite agarą ir užvirinkite. Virkite pusę minutės. Gausite skystą želė. Uogas užpilkite arba teptuku aptepkite pagaminta želė.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis