V. Amosovo jautienos šašlykas su braškių ir aviečių salotomis

Krauna...
(0 / 5)

Jums reikės

Step by step method

  • Supjaustome jautienos nugarinę ir jos gabalėlius įmasažuojame prieskoniais bei šlakeliu aliejaus ir suveriame ant iešmų. Kepame keletą minučių kepsninėje. Apskrudus mėsai, apglaistome žolelių, alyvuogių aliejaus bei česnakų padažu ir dar kelias akimirkas pakepame. Šašlykams iškepus sudedame ant lavašo pakloto, kurį prieš tai išklojame svogūnais, petražolėmis ir svogūnų laiškais. Apšlakstome žolelių ir aliejaus padažu bei papuošiame svogūnų pusžiedžiais ir smulkintais čili pipirais. Salotoms supjaustome agurkus, pomidorus, sudedame į lėkštę kartu su braškėmis bei avietėmis, apšlakstome granatų sultimis, prieskoniais bei žolelėmis.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis