Taigi, ruoškimės Kalėdoms be streso ir į vaišių ruošą žvelkime paprasčiau, bet vertinkime kokybę. G. L. Demarco siūlo išbandytus ir lengvai pagaminamus patiekalus, puikiai tinkančius Kalėdų stalui.
Miltus persijokite į dubenėlį, įberkite kepimo miltelius, druską, viską išmaišykite. Po truputį pilkite vandenį ir maišykite tešlą, kol neliks gumuliukų. Įkaitinkite keptuvę. Kepkite blynelius, vienai pusei apkepti reikia 2–3 minučių (kol švelniai paruduos). Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką, nulupkite žievelę. Supjaustykite plonomis riekelėmis. Ant iškepto blynelio dėkite Parmos kumpį, avokadą ir apšlakstykite apelsinų džemu ir pabarstykite Persilado prieskoniais.