Trupininis miško uogų pyragas

Krauna...
(0 / 5)

Profesionalus konditeris Ali Gadžijevas siūlo pasigaminti gardžių pyragėlių su gausiu uogų sluoksniu. Jį pasigaminsite išties labai greitai,  kiekvienas kąsnelis bus labai gardus, o aromatas nukels į vasarą. Kartu su avietėmis puikiai tiks ir kitos uogos, tokios kaip gervuogės, šilauogės ar mėlynės. Šalia šilto deserto Ali siūlo nepatingėti ir taip pat labai paprastai ir greitai pasigaminti naminių ledų.

Jums reikės

  • Trupiniams:
  • Uogų įdarui:
  • Ledams:

Gaminame

  • Visus ingredientus sudėti į katiliuką ir maišyti, kol masė susijungs į trupinius. Juos palaikyti šaldytuve, kol sviestas sutvirtės. Uogas sumaišyti su pusės citrinos sultimis, cukrumi ir šiek tiek tarkuotos citrinos žievelės. Jas sudėti į kepimo indelius maždaug iki pusės. Ant viršaus sudėti trupinius. Kepti iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje ir kepti 20-25 min. (jei gaminate vieną didelį pyragą, tuomet kepkite ilgiau). Ledams šaldytas avietes ir cukraus pudrą suberti į smulkintuvą ir sumalti. Supilti grietinėlę ir dar kartą permalti. Šaukšto pagalba formuoti ritinėlius ir patiekti kartu su karštu desertu.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis