Tortas su uogų karūna

Krauna...
(0 / 5)

Jums reikės

  • Biskvitui
  • Glajui
  • Papuošimui

Gaminame

  • Kiaušinių trynius su milteliniu cukrumi išsukite iki baltos masės, įspauskite citrinos sultis, suberkite nutarkuotą žievelę. Iki standžių putų išplakite baltymus, atsargiai sumaišykite su trynių mase. Lėtai įsijokite miltus, atsargiai išmaišykite. Paruoštą masę sukrėskite į riebalais pateptą kepimo skardą ir kepkite iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje 30–40 min. Iškeptą atsargiai perpjaukite į du vienodus lakštus, apšlakstykite romu, patepkite džemu. Palikite pastovėti. Glajui išplakite baltymus su milteliniu cukrumi, įspauskite citrinų sulčių. Glajumi užpilkite tortą ir formuokite uogų kepurę. Išgriebtas iš kompoto vyšnias gerai nuvarvinkite, šviežias braškes perpjaukite perpus, sumaišykite kartu su mėlynėmis, viską apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Išdėlioję ant torto, pabarstykite mėtų lapeliais ir žiedlapiais.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis