Suktinukai su lašiša

Krauna...
(0 / 5)

Pietinių šalių virtuvėse baklažanai yra vienas pagrindinių ingredientų, tačiau ir lietuviai spėjo pamėgti šiuos pomidorų giminaičius. Baklažanai puikiai tinka virti, kepti, troškinti, marinuoti, įdaryti – įvairiausiems patiekalams. Dėl savitų skonio ypatybių jie dera su kitomis daržovėmis, tinka ir prie mėsos. Taigi atraskime naujų skonių!

Jums reikės

Gaminimas

  • Nupjovę galiukus, baklažanus supjaustykite išilgai 1 cm storio juostelėmis. Jas iš abiejų pusių pakepinkite įkaitintame aliejuje. Kad susigertų riebalų perteklius, baklažanus sudėkite ant popierinio rankšluosčio. Įdarui sumaišykite sūrį, susmulkintus česnakus, žalumynus, kubeliais supjaustytą lašišą, pagardinkite prieskoniais. Ploną įdaro sluoksnį užtepkite ant baklažanų juostelių, kiekvieną susukite voleliu ir persmeikite smeigtuku.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis