Sprandinės kepsniai

Krauna...
(0 / 5)

Jums reikės

Gaminame

  • Mėsą supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais, šiek tiek kiekvieną pamuškite. Dvi citrinas supjaustykite griežinėliais, iš vienos išspauskite sultis. Papriką perpjaukite pusiau, išimkite sėklytes ir susmulkinkite. Griežinėliais supjaustykite svogūnus. Sudėkite į indą pjaustytas citrinas, svogūnus, papriką, supilkite citrinų sultis, aliejų, suberkite druską ir pipirus, gerai išmaišykite. Ištrinkite kepsnius, apiberkite bazilikais ir palikite pasimarinuoti. Jei norite gerai iškepusių kepsnių, prireiks šiek tiek kantrybės – svarbu, kad šonai neperkeptų, o vidus būtų gerai iškepęs. Tokius iškepsite, kiekvieną kepsnio pusę kepdami maždaug 10–12 min. Kad žinotumėte, jog kepsnys jau iškepė, patikrinkite jį mentele: dar žalias kepsnys bus ganėtinai minkštas, vidutiniškai iškepęs kepsnys bus kiek tvirtesnis, o gerai iškepęs jau turėtų būti kietokas. Prie patiekalo galite priderinti adžiką "Kaukazo".

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis