Spagečiai su citrininiu aguonų padažu

Krauna...
(0 / 5)

Vilniaus technologijų mokymo ir reabilitacijos centro virėjų specialybės mokytoja, maisto tinklaraščio Priestalo.lt autorė Daiva Kovzan dalinasi gardžiu makaronų receptu.

Jums reikės

Gaminame

  • Išvirkite makaronus. Kol jie verda, susmulkintus svogūnus pakepinkite gilioje keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje. Po to supilkite grietinėlę, suberkite parmezaną, išmaišykite ir pavirkite 2 min., paskaninkite druska ir pipirais. Nukelkite nuo ugnies ir supilkite citrinų sultis, suberkite aguonas, išmaišykite, o tada sudėkite ir išmaišykite spagečius.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis