Sluoksniuotos tešlos pyragas su lašiša ir porais

Krauna...
(0 / 5)

Jums reikės

Gaminame

  • Lašišą pabarstykite druska, pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palikite 10 min. Įkaitintame aliejuje trumpai patroškinkite stambiau supjaustytus porų lapus, tada supilkite grietinėlę, pasūdykite ir dar troškinkite apie 5 min. Keptuvę nukelkite nuo ugnies, įmaišykite tarkuotą kietą sūrį, žiupsnelį tarkuoto muskato. Ant vienos tešlos lakšto vidurio sudėkite porų lapus, ant viršaus – lašišą. Žuvį užklokite antru tešlos sluoksniu. Tešlos lakštų kraštelius patepkite vandeniu ir suspauskite. Pyragą įdėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą. Kepinio viršų tankiai subadykite, aptepkite išplaktu kiaušiniu ir apie 40–50 min. kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis