Riešutų granola

Krauna...
(0 / 5)

Tinklaraštininkė A.Petronienė, besidalijanti sveiko maisto idėjomis ir receptais, įsitikinusi bei kitiems mėgina parodyti, kad jis gali būti skanus, estetiškas, suteikiantis energijos ir lengvumo.

Jums reikės

Gaminame

  • Riešutus stambiai sukapokite peiliu, susmulkinkite datules. Viską sumaišykite kartu su sėklomis, kokosų drožlėmis ir razinomis. Ištirpinkite kokosų aliejų, sumaišykite su klevų sirupu ir druska. Įmaišykite į sausus ingredientus, viską berkite į kepimo skardą. Kepkite 20 min. 180 °C temperatūroje. Įpusėjus kepti, pamaišykite, o iškepusią granolą palikite atvėsti kambario temperatūroje. Laikykite sandariai uždarame inde, spintelėje. Nors granolą galima valgyti su pienu, aš ją valgau su natūraliu jogurtu. Taip galima ilgiau pasidžiaugti granolos traškumu, ji neišmirksta ir nesuminkštėja. Jeigu laikotės sveikos mitybos principų arba skaičiuojate kalorijas, granolos nepadauginkite – čia labai daug riešutų ir sėklų.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis