Virtuvės šefas Gian Luca Demarco gamina puikiai šventėms tinkantį patiekalą, kuris jam primina jo paties namus Italijoje. Nors šio patiekalo gaminimas užima nemažai laiko, jis suburia visą šeimą bendram darbui ir jaukiam bendravimui, kurio taip trūksta darbais ir skubėjimu užverstoje kasdienybėje. Virtuvės šefas atsivežė jau beveik 100-tą metų menantį savo močiutės įrankį, kuriuo parodė, kaip pasigaminti tradicinį Šiaurės Italijos Pjemonto regiono patiekalą – Agnoloti tipo raviolius su špinatų ir varškės įdaru.
Iš miltų suberti ant stalo kauburėlį ir jame suformuoti duobutę, į kurią supilti kiaušinių masę arba kiaušinių plakinį. Iš lėto sumaišyti ingredientus ir išminkyti vientisą tešlą. Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę, kad „nekvėpuotų“ ir palikti mažiausiai 15 minučių, kad „pailsėtų“. Ant įkaitinto alyvuogių aliejaus pakepinti špinatus, kad suminkštėtų. Tada sudėti juos į sietelį ir paspausti kelis kartus su šaukštu, kad išvarvėtų skystis. Atvėsinti ir sudėti į smulkintuvą, susmulkinti. Į smulkintus špinatus sudėti varškę, įberti druskos, pipirų, persilado prieskonių ir permalti viską iki kreminės konsistencijos. Gautą masę sudėti į konditerinį maišelį. Labai plonai iškočioti du lakštus tešlos. Ant vieno lakšto konditeriniu maišeliu išspausti vienodais atstumais įdaro kauburėlius. Tada uždengti juos kitu lakštu ir suformuoti raviolius. Virti pasūdytame vandenyje 3–5 minutes priklausomai nuo tešlos storumo. Ant keptuvės išlydyti sviestą ir 2 minutes pakepinti jame šalavijų lapelius. Raviolius patiekti gilesnėje lėkštėje, užpilti padažu ir užtarkuoti parmezano sūriu.