Nekeptas sūrio pyragas su pasifloromis

Krauna...
(0 / 5)

Konditerio Ali sūrio pyragas su pasifloromis pakvips romantika. Jau seniai pasifloros yra laikomos vienu iš afrozidiakų, taigi nenuostabu, kad šmaikštieji vedėjai jį pavadins gimstamumo didinimo pyragu. Jis ne tik nepaprastai gardus, bet ir labai greitai pagaminamas, taigi bus labai paprasta nustebinti savo mylimąjį ar mylimąją.

Jums reikės

  • Trapiai tešlai:
  • Sūrio kremui:
  • Pasiflorų užpilui:

Gaminame

  • Virtuviniu kombainu permaišyti miltus su šaltu sviestu iki smėlinės tekstūros. Įberti cukrų ir dar permaišyti. Įmušti trynį, įberti druskos ir labai trumpai permaišyti, kol tešla susijungs. Įvynioti į maistinę plėvelę ir palikti 10 min. šaldytuve, kad tešla sutvirtėtų. Ją iškočioti 2-3 mm storio ir iškloti kepimo formelę. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 15 min. Kremui visus ingredientus sudėti į indą ir išplakti iki kreminės konsistencijos. Gautą kremą sudėti į iškeptą ir atvėsusią tartaletę. Pasiflorą perpjauti pusiau, į sietelį išspausti minkštimą ir pertrinti, kad sietelyje liktų tik sėklytės. Taip daroma, kad išryškėtų jų juoda spalva ir užpilas būtų gražesnis. Taip išvalytas sėklytes vėl sumaišyti su minkštimu bei kitais ingredientais. Gautą užpilą paskirstyti ant sūrio kremo. Skanaus!

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis