Migdoliniai šokolado pyragaičiai „Financier“

Krauna...
(0 / 5)

Jums reikės

  • Pyragaičiams
  • Dekoravimui

Gaminame

  • Nedideliame prikaistuvyje užvirti grietinėlę, nukelti nuo kaitros, suberti šokoladą ir maišyti kol ištirps. Palikti, kad atvėstų. Baltymus išplakti kartu su cukrumi iki blizgių standžių putų. Dubenyje sumaišyti birius produktus: migdolų miltus, kukurūzų krakmolą ir kakavos miltelius. Įberti mažą žiupsnelį druskos. Suberti juos atsargiai į išplaktus baltymus ir lėtai išmaišyti. Tada iš lėto supilti pravėsusią šokolado masę ir vėl gerai išmaišyti. Gautą masę sudėti į konditerinį maišelį ir užpildyti turimas keksiukų formeles iki pusės. Kepti iki 170°C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių. Iškepusius išimti iš formelių ir atvėsinti. Tada išdėlioti juos ant porcijinių padėkliukų arba mažų lėkštučių. Ant kiekvieno pyragėlio gražiai uždėti po arbatinį šaukštelį maskarponės sūrio, užtarkuoti citrinos žievelės. Dekoruoti šviežiomis uogomis ir apibarstyti netirpia cukraus pudra.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis