Kiaulienos išpjova imbiero ir medaus padaže

Krauna...
(0 / 5)

Jums reikės

Gaminame

  • Romanines salotas susmulkinti. Patariama jas ne pjaustyti, o laužyti. Vyšninius pomidoriukus perpjauti pusiau. Viską sudėti į indą, užpilti alyvuogių aliejumi, balzamiko actu ir permaišyti. Druska gardinti tik prieš valgant, kad salotos išliktų traškios. Kiaulienos išpjovą supjaustyti 1 cm storio medalionais. Imbierą sutarkuoti arba smulkiai supjaustyti. Iš čili pipiro išimti sėklytes ir supjaustyti griežinėliais. Imbierą su čili apkepinti keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Įdėti šaukštą natūralaus medaus ir kai jis išsilydys, sudėti kiaulienos medalionus. Juos apskrudinti iš abiejų pusių ir supilti sojos bei Volčesterio padažus, pagardinti kiaulienos prieskoniais. Palikti kelioms minutėms pasitroškinti, kad mėsa pilnai iškeptų ir įsigertų padažo.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis