Japoniškieji purūs blyneliai

Krauna...
(0 / 5)

Jums reikės

  • Blyneliams
  • Padažui
  • Papuošimui
  • Kepimui

Gaminame

  • Trynius, 30 g cukraus, pieną ir mišinį blyneliams išplakite. Kitame dubenyje išplakite baltymus su žiupsniu druskos. Pabaigoje į šią masę įberkite 30 g cukraus ir išplakite iki labai standžių putų. Baltymus per tris kartus, labai švelniais judesiais įmaišykite į tešlos masę. Keptuvę ir metalinius žiedus apipurkškite aliejumi ir nustatykite neaukštą temperatūrą. Tešlą pilkite iki pusės metalinio 2/3 žiedo aukščio. Uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite apie 7-8 min. Paskui greitai žiedus su blynų tešla apverskite, kepkite dar kelias minutes. Paruoškite padažą: braškes pavirkite iki 10 min, po to perkoškite, kad liktų tik tyrė. Įmaišykite 80 g cukraus ir pilnai atvėsinkite. Maskarponės sūrį, grietinėlę ir 120 g cukraus išplakite iki standumo, įmaišykite norimą kiekį tyrės ir švelniai išmaišykite. Patiekite su blyneliais, šviežiomis uogomis ir mėtų lapeliais.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis