Glazūruoti šonkauliukai

Krauna...
(0 / 5)

Jums reikės

Gaminame

  • Visų pirma paruoškite mėsą: kad geriau išsimarinuotų, nupjaukite prie kaulo esančią plėvelę. Kepti galite visą šonkauliukų juostą arba ją supjaustyti – kuo gabaliukai didesni, tuo ilgiau keps. Dubenyje sumaišykite išspaustas česnakų skilteles, medų, druską, pipirus, aliejų ir čiobrelius, šiuo marinatu ištrinkite mėsą ir palikite mažiausiai valandai pasimarinuoti. Kai įkaitinsite kepsninę, dėkite kepti kauliukais į apačią. Kepdami šonkauliukus ant grotelių, žarijas pastumkite į šoną, o norėdami jas kiek prigesinti, tiesiai ant jų galite užpilti vandens. Tik žiūrėkite, kad jo nepatektų ant mėsos, nes nuplausite prieskonius. Žarijas galite prigesinti ir alumi – jo galima pilti ir ant pačių šonkauliukų, alus mėsai suteiks gerą skonį. Iš abiejų pusių maždaug po 8 min. apkepintus šonkauliukus ištraukite iš grilio ir įdėkite juos ant folijos. Tuomet specialiu teptuku šonkauliukus padenkite "China Grill" padažu ir, uždengę folija, dar pakepkite.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis