Cukinijų blynai

Krauna...
(0 / 5)

Nesuklysime teigdami, kad cukinijos niekada nepabosta. Iš šių nebrangių, nesunkiai užauginamų ir gausiai derančių daržovių galima prigaminti tokių įvairių patiekalų, kad jie tiks ir pusryčiams, ir pietums, ir užkandžiams, ir saldžiam stalui.

Jums reikės

Gaminame

  • Cukinijas nulupti ir sutarkuoti stambia trintuve. Pabarstykite druska, išmaišykite ir palikti pastovėti. Nupilkite susidariusį skystį. Svogūną, česnaką ir svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite. Suberkite į cukinijas, įmuškite kiaušinius ir viską gerai išmaišykite. Suberti druską, pipirus, miltus (tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo). Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol blynai gražiai apskrus. Prie cukinijų blynų tinka grietinės ir česnakų padažas. Į stiklinę grietinės įspauskite skiltelę česnako, įmaišykite šaukštelį kapotų krapų, pagal skonį pasūdykite.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis