Citrusų sultyse marinuotos lašišos kepsniai

Krauna...
(0 / 5)

Ingredients

  • Patiekalui
  • Marinatui

Gaminame

  • Lašišų pjausnius patepkite aliejumi, pabarstykite druska. Nutarkuokite apelsino žievelę, sumaišykite su kariu, pipirais. Šiame mišinyje pavoliokite lašišų gabaliukus ir palikite 15 min. Išspauskite citrinos sultis, sumaišykite jas su sojų padažu. Įdėkite trintų česnakų. Apelsiną ir citriną supjaustykite griežinėliais, išdėliokite juo gilesniame inde. Ant jų sudėkite lašišų gabaliukus, apšlakstykite citrinų ir sojų marinatu ir palikite pusvalandžiui. Išėmę iš marinato leiskite nuvarvėti skysčiui, tada dėkite ant grotelių kepti. Kepkite kiekvieną pusę, kol gražiai apskrus. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis