Citrusinių vaisių cukatos

Krauna...
(0 / 5)

Jums reikės

Gaminame

  • Vaisius labai gerai nuplaukite, nušveiskite kempinėle. Juostelėmis nupjaukite vaisių žievelę ir supjaustykite ilgais šiaudeliais. Sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, kad apsemtų. Užvirkite, sumažinkite kaitrą ir virkite, kol žievelės suminkštės (30–45 min.). Išgriebkite kiaurasamčiu, nuvarvinkite. Įberkite į puodą pusę cukraus, užpilkite puse litro vandens, užvirkite. Sudėkite žieveles ir virkite ant labai silpnos kaitros pamaišydami, kol žievelės taps permatomos. Išgriebkite kiaurasamčiu ir nuvarvinkite. Ant kepimo popieriaus suberkite likusį cukrų ir paskleiskite žieveles. Pamaišykite, kad jos pasidengtų cukrumi. Palikite apdžiūti.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis