Burokėlių apkepas

Krauna...
(0 / 5)

Jums reikės

  • Pagrindui
  • Įdarui

Gaminame

  • Virtus burokėlius sutarkuokite burokine tarka ir išmaišykite su cukrumi išplaktais kiaušiniais bei manų kruopomis. Įdarui varškę pertrinkite ir išmaišykite su kiaušiniais, cukrumi, cinamonu. Jei norite, dar galite įberti išmirkytų razinų ar kapotų riešutų. Kepimo indą ištepkite sviestu. Sudėkite ir tolygiai paskirstykite puse burokėlių masės, paskui sudėkite įdarą, ant jo viršaus – likusius burokėlius. Viršų aptepkite grietine. Apkepą kepkite iki 160 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 35–40 min. Patiekite su grietine ar grietinėlės padažu, pabarstykite šokolado drožlėmis.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis