Briuselio vafliai

Krauna...
(0 / 5)

Jums reikės

Gaminame

  • Dubenėlyje sumaišykite sausas mieles ir šiltą vandenį. Atidėkite į šalį. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus ir druską. Supilkite į mišinį ištirpusias mieles ir sumaišykite. Supilkite pieną, tirpintą ir iki kambario temperatūros atvėsintą sviestą, kiaušinių trynius ir vanilinį cukrų. Išplakite iki vientisos masės. Kitame dubenyje iki standžių putų išplakite kiaušinių baltymus, įmaišykite į tešlą. Palikite pastovėti mažiausiai pusvalandį šiltoje vietoje, kol tešlos padvigubės. Vaflių keptuvę ištepkite gabalėliu sviesto ir įkaitinkite. Pilkite tešlos, paskirstykite ją tolygiai mentele. Uždarykite vaflinę ir kepkite, kol vafliai bus gražios aukso spalvos. Kol iškepsite visus vaflius, jau iškeptus laikykite iki maždaug 110 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kad neatvėstų. Patiekite su medumi ir šviežiomis uogomis.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis