Bešamelio padaže troškintas karpis

Krauna...
(0 / 5)

Jums reikės

Gaminimas

  • Padažui storasieniame inde ištirpinkite sviestą, pamažu berdami įmaišykite ir iki aukso spalvos pakepinkite miltus, paskui masę praskieskite pienu – jį pilkite iš lėto, nuolat maišykite, kad neliktų miltų kamuoliukų. Pagardinkite druska, muskatu, bazilikais ir virkite ant lėtos ugnies apie 7 min. Padažo konsistencija turi priminti trintų daržovių sriubą. Į troškinti skirtą formą sudėkite nuvalytą, gabaliukais supjaustytą, 10–15 min. su druska, pipirais pamarinuotą karpį, supilkite padažą. Žuvį kepkite apie 30–40 min. iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis