Pietūs

Mišrainė su jūros kopūstais ir žuvimi

Mėgstantys žuvį ar jūrų gėrybes, būtinai turėtų būtinai pasigaminti šią ypatingo skonio mišrainę.

(4.1 / 5)

Užkepta svogūnų sriuba

Vienas garsiausių Prancūzijos patiekalų – tai svogūnų sriuba. Ne visiems šis patiekalas gali atrodyti skanus, juk svogūnus mėgstame tikrai ne visi,…

(4.1 / 5)

Naminė pasta su šviežių pomidorų padažu

Gian Luca gamina tradicinę naminę pastą pagal šiaurės rytų Italijos regioną Emiliją – Romaniją.

(4.1 / 5)

Ravioliai su špinatų ir varškės įdaru

Virtuvės šefas Gian Luca Demarco gamina puikiai šventėms tinkantį patiekalą, kuris jam primina jo paties namus Italijoje. Nors šio patiekalo gaminimas…

(4.1 / 5)

Jautienos išpjovos kepsnys su sūrio fondiu ir polenta

Virtuvės šefas Gian Luca  kviečia pasigaminti jautienos išpjovos kepsnį, „skęstantį“ sūrio fondiu padaže.

(4.1 / 5)

Menkės ir krevečių kotletukai su jogurto padažu

Temperamentingasis virtuvės šefas Gian Luca Demarco kviečia išsikepti tradiciškai skambančius, tačiau gerokai nuo „originalo“ nutolusius žuvies kotletukus.

(4.1 / 5)
x

Pamirštas slaptažodis