Mėgstantys žuvį ar jūrų gėrybes, būtinai turėtų būtinai pasigaminti šią ypatingo skonio mišrainę.
Vienas garsiausių Prancūzijos patiekalų – tai svogūnų sriuba. Ne visiems šis patiekalas gali atrodyti skanus, juk svogūnus mėgstame tikrai ne visi,…
Gian Luca gamina tradicinę naminę pastą pagal šiaurės rytų Italijos regioną Emiliją – Romaniją.
Virtuvės šefas Gian Luca Demarco gamina puikiai šventėms tinkantį patiekalą, kuris jam primina jo paties namus Italijoje. Nors šio patiekalo gaminimas…
Virtuvės šefas Gian Luca kviečia pasigaminti jautienos išpjovos kepsnį, „skęstantį“ sūrio fondiu padaže.
Temperamentingasis virtuvės šefas Gian Luca Demarco kviečia išsikepti tradiciškai skambančius, tačiau gerokai nuo „originalo“ nutolusius žuvies kotletukus.