Iš daržovių dažniausiai esame pratę gaminti įvairius troškinius ar sriubas. Šį kartą siūlome praplėsti vaizduotę ir pasigaminti netradicinę moliūgų picą.
Kaip žinia, be silkės ant stalo Kūčių vakarą neapsieina nė viena šeimininkė. Pagardinkite ją riešutais ir džiovintomis spanguolėmis, kurios, kaip mūsų…
Mėsos patiekalus galima ruošti ne tik su bulvėmis ar ryžiais, o paįvairinti garnyrą vaisiais ar uogomis. Labai šaunus ir gausus reikalingų…
Veršienos kepsnys sultingas, o rozmarinai suteikia jam ypatingo skonio. Šviežius rozmarinus reikia smulkiai supjaustyti, o džiovintus sugrūsti arba sutrinti pirštais.
Kad Naujųjų Metų šventė būtų ypatinga, Ali siūlo pasigaminti jo šeimoje labai mėgiamas ir nepaprastai gardžias midijas su kario padažu.
Gian Luca Demarco patiekalas iš vištienos sužadins malonius prisiminimus apie vaikystę.