Vakarienė

Netikėtas skonis – moliūgų pica

Iš daržovių dažniausiai esame pratę gaminti įvairius troškinius ar sriubas. Šį kartą siūlome praplėsti vaizduotę ir pasigaminti netradicinę moliūgų picą.

(4.1 / 5)

Silkė su spanguolėmis ir riešutais

Kaip žinia, be silkės ant stalo Kūčių vakarą neapsieina nė viena šeimininkė. Pagardinkite ją riešutais ir džiovintomis spanguolėmis, kurios, kaip mūsų…

(4.1 / 5)

Jautiena su džiovintomis slyvomis

Mėsos patiekalus galima ruošti ne tik su bulvėmis ar ryžiais, o paįvairinti garnyrą vaisiais ar uogomis. Labai šaunus ir gausus reikalingų…

(4.1 / 5)

Veršienos kepsnys su rozmarinais

Veršienos kepsnys sultingas, o rozmarinai suteikia jam ypatingo skonio. Šviežius rozmarinus reikia smulkiai supjaustyti, o džiovintus sugrūsti arba sutrinti pirštais.

(4.1 / 5)

Midijos su geltonojo kario padažu

Kad Naujųjų Metų šventė būtų ypatinga, Ali siūlo pasigaminti jo šeimoje labai mėgiamas ir nepaprastai gardžias midijas su kario padažu.

(4.1 / 5)

Vištienos blauzdelės su migdolais

Gian Luca Demarco patiekalas iš vištienos sužadins malonius prisiminimus apie vaikystę.

(4.1 / 5)
x

Pamirštas slaptažodis