Virtuvės šefas Gian Luca Demarco siūlo išbandyti itin greitai pagaminamą patiekalą – jautienos nugarinės kepsnelius su gorgonzolos sūriu ir porto vynu…
Italija, Italija, Italija! Kas gali būti geriau už sočius itališkus patiekalus, pagamintus namuose? Gian Luca kviečia pasigaminti baklažanus su parmezanu Parmagiana di…
Linksmasis šefas Gian Luca siūlo pasigaminti pyragą su mėsa, grybais ir daržovėmis, kad, anot jo, „būtų malonu, gera ir laiminga gyvent“.…
Baklažanai traukia akį neįprasta, beveik juoda spalva, į kiaušinį panašia ovalia forma. Nors šios daržovės lietuviams puikiai pažįstamos, ant kasdienio pietų…
Žuvis per kūčias – pagrindinis patiekalas. Nebūtina ruošti vien silkutes ir šaltas salotas, galite savo kūčių stalą apdovanoti šilta ir kvapnia…