Vakarienė

Jautienos kepsneliai su gorgonzolos sūriu

Virtuvės šefas Gian Luca Demarco siūlo išbandyti itin greitai pagaminamą patiekalą – jautienos nugarinės kepsnelius su gorgonzolos sūriu ir porto vynu…

(4.1 / 5)

Baklažanai su parmezanu

Italija, Italija, Italija! Kas gali būti geriau už sočius itališkus patiekalus, pagamintus namuose? Gian Luca kviečia pasigaminti baklažanus su parmezanu Parmagiana di…

(4.1 / 5)

Daržovių ir jautienos pyragas

Linksmasis šefas Gian Luca siūlo pasigaminti pyragą su mėsa, grybais ir daržovėmis, kad, anot jo, „būtų malonu, gera ir laiminga gyvent“.…

(4.1 / 5)

Baklažanų troškinys su jautiena

Baklažanai traukia akį neįprasta, beveik juoda spalva, į kiaušinį panašia ovalia forma. Nors šios daržovės lietuviams puikiai pažįstamos, ant kasdienio pietų…

(4.1 / 5)

Traški pynė su lašiša ir baravykais

Žuvis per kūčias – pagrindinis patiekalas. Nebūtina ruošti vien silkutes ir šaltas salotas, galite savo kūčių stalą apdovanoti šilta ir kvapnia…

(4.1 / 5)
x

Pamirštas slaptažodis