Desertas

Zefyrai “Melsvas levandų bliuzas”

Vieną dieną iš kažkur padvelkę levandų kvapai priminė graikų mitologijos pasakojimą apie keturis brolius Vėjus. Vienas iš jų – Vakarų vėjas…

(4.1 / 5)

Kiaušinio trynių desertas Zabaione su sausainiais

Šefas Gian Luca kviečia pasigaminti jo šeimoje dažnai šventėms gaminamą kiaušinio trynių desertą Zabaione. Jis yra ne tik nuostabaus skonio bet…

(4.1 / 5)

Paryžietiškas flanas

Konditerijos meistras A. Gadžijevas pristato tikrą Prancūzijos pasididžiavimą – paryžietišką flaną. Tai sviestinėje tešloje užkeptas plikyto kremo pyragas. Valgant jis tiesiog…

(4.1 / 5)

Keksas su cukatomis

Ali Gadžijevas jau nusiteikęs šventiškai ir siūlo pasigaminti patiekalą Kūčių bei Kalėdų stalui.

(4.1 / 5)

Avižinis pusryčių pyragas be pridėtinio cukraus

„Avižos priskiriamos maistingiausiųjų produktų sąrašui. Jos yra puikus skaidulų šaltinis, be to, turi daugiau baltymų nei dauguma kitų kruopų. Avižose gausu…

(4.1 / 5)

„Semifreddo“ ledai su šokoladiniu pyragu

Šį kartą Ali Gadžijevas nustebino iš pirmo žvilgsnio sudėtingu, tačiau, kaip vėliau paaiškėjo, labai lengvai pagaminamu ir nei akims, nei gomuriui…

(4.1 / 5)
x

Pamirštas slaptažodis