Šį kartą Ali Gadžijevas nustebino iš pirmo žvilgsnio sudėtingu, tačiau, kaip vėliau paaiškėjo, labai lengvai pagaminamu ir nei akims, nei gomuriui nepamirštamu desertu: „Semifreddo“ ledais su šokoladiniu pyragu ir šviežiomis uogomis.
Grietinėlę išplakti su cukrumi iki kreminės, bėgančios konsistencijos, neperplakti iki standumo. Trynius išplakti su vaniline cukraus pudra iki tokios pačios konsistencijos. Abu plakinius sujungti ir gerai išmaišyti. Išpilstyti į norimus indelius ir įdėti į šaldiklį 1,5 val. Prikaistuvyje ištirpinti sviestą, nukelti nuo ugnies ir suberti šokoladą. Gerai išmaišyti, kol šokoladas ištirps. Supilti kambario temperatūros trynius ir vėl gerai išmaišyti. Atskirame inde sumaišyti birius produktus: miltus, kepimo miltelius ir farino cukrų. Tada suberti juos į šokolado masę ir gerai išmaišyti. Tešlą supilti į kepimo indą, įspausti šaldytas avietes ir kepti iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Ledų indelius įmerkti į karštą vandenį 20 sekundžių, kad galima būtų juos išimti ant lėkštės. Prie ledų serviruoti šokoladinį pyragą, papuošti šviežiomis uogomis, mėtų lapeliais, apibarstyti cukraus pudra.