Jautienos kepsneliai su gorgonzolos sūriu

Krauna...
(1 / 5)

Virtuvės šefas Gian Luca Demarco siūlo išbandyti itin greitai pagaminamą patiekalą – jautienos nugarinės kepsnelius su gorgonzolos sūriu ir porto vynu bei lengvomis kaliaropės salotomis.

Jums reikės

Gaminame

  • Porus supjaustyti pusžiedžiais ir apkepinti įkaitintoje keptuvėje su sviestu. Išimti. Į tą pačią keptuvę įdėti dar šiek tiek sviesto, šlakelį aliejaus ir apkepti jautienos nugarinės kepsnelius iš abiejų pusių (po 2 min.) aukštoje kaitroje. Užpilti porto vynu, sudėti porus, gorgonzolos sūrį. Pakaitinti, kol sūris ištirps ir tuomet užpilti grietinėlę, įberti persilade prieskonių, įdėti šalavijo šakelę, pamaišyti ir palikti šiek tiek pasitroškinti ant vidutinės kaitros. Salotoms šiaudeliais supjaustyti nuluptas kaliaropes. Užpilti alyvuogių aliejaus ir pagardinti druska bei pipirais.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis