Pyragas su varškės kremu ir braškėmis

Krauna...
(0 / 5)

Jums reikės:

  • Tešlai:
  • Įdarui:

Gaminame

  • Iš visų nurodytų produktų suminkykite tešlą, suvyniokite į maistinę plėvelę ir pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą. Kepimo formą patepkite riebalais arba išklokite folija. Tešlą iškočiokite šiek tiek didesnės apimties nei formos apačia, kad galėtumėte užlenkti 3–4 cm kraštus. Iškočiotą tešlą pabadykite šakute, kad kepant nesutrūkinėtų ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje15 min. Išimkite ir atvėsinkite. Želatiną pamerkite. Varškę gerai išsukite su milteliniu ir vaniliniu cukrumi. Želatiną ištirpinkite, sumaišykite su varškės kremu ir padėkite į šaldytuvą. Išplakite 200 ml grietinėlės ir atsargiai sumaišykite su atvėsusiu, bet dar nesustingusiu kremu. Šią masę sukrėskite ant iškepusio pyrago pagrindo ir padėkite į šaldytuvą dviem trims valandoms. Sustingus kremui, pyragą papuoškite pjaustytomis braškėmis.

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Pamirštas slaptažodis