Taigi, ruoškimės Kalėdoms be streso ir į vaišių ruošą žvelkime paprasčiau, bet vertinkime kokybę. G. L. Demarco siūlo išbandytus ir lengvai…
Tradicinio šv. Kūčių vakarienės patiekalo, kūčiukų, paklausa piką pasiekia gruodį, tačiau skirtingais skoniais pasižyminčius kūčiukus lietuviai perka net ir pavasarį.
Nuostabi ir sveika užtepėlė, tinkama ir pačiam pasilepinti ir patiekti ant Kūčių stalo.
Gian Luca Demarco jau nusiteikęs šventiškai ir siūlo pasigaminti patiekalą Kūčių bei Kalėdų stalui.
Apie gliuteną šiandien kalbama kaip niekad daug. Gliutenu vadinami baltymai, kurių randama kviečiuose, rugiuose ir miežiuose. Dalies žmonių organizmai šios medžiagos…
Nežinote kuo pagardinti duonelę, duoniukus ar daržovių pagaliukus? A. Dzeranova siūlo išmėginti morkų, graikinių riešutų ir raudonųjų lęšių užtepėlę. Veganiška, be…