Sopranas, tenoras, baritonas – biskvitas, kremas ganašas… Štai taip šmaikštieji šefai Ali Gadžijevas ir Gian Luca Demarco pristato nuostabų klasikinį prancūzišką…
Konditerijos meistras A. Gadžijevas pristato tikrą Prancūzijos pasididžiavimą – paryžietišką flaną. Tai sviestinėje tešloje užkeptas plikyto kremo pyragas. Valgant jis tiesiog…
Vienas garsiausių Prancūzijos patiekalų – tai svogūnų sriuba. Ne visiems šis patiekalas gali atrodyti skanus, juk svogūnus mėgstame tikrai ne visi,…
Konditeris Ali savo recepto pagalba mus nukels į Prancūziją ir pradžiugins nuostabiaisiais pyragaičiais „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu.
Profesionalus konditeris Ali siūlo išsikepti nepaprastus prancūziškus cinamoninius keksiukus saldiems pusryčiams. Daug kas iš vaikystės prisimena šiltų cinamoninių bandelių kvapą, taigi…