Prancūzų

Tortas „Opera“

Sopranas, tenoras, baritonas – biskvitas, kremas ganašas… Štai taip šmaikštieji šefai Ali Gadžijevas ir Gian Luca Demarco pristato nuostabų klasikinį prancūzišką…

(4.1 / 5)

Paryžietiškas flanas

Konditerijos meistras A. Gadžijevas pristato tikrą Prancūzijos pasididžiavimą – paryžietišką flaną. Tai sviestinėje tešloje užkeptas plikyto kremo pyragas. Valgant jis tiesiog…

(4.1 / 5)

Užkepta svogūnų sriuba

Vienas garsiausių Prancūzijos patiekalų – tai svogūnų sriuba. Ne visiems šis patiekalas gali atrodyti skanus, juk svogūnus mėgstame tikrai ne visi,…

(4.1 / 5)

Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu

Konditeris Ali savo recepto pagalba mus nukels į Prancūziją ir pradžiugins nuostabiaisiais pyragaičiais „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu.

(4.1 / 5)

Prancūziški cinamoniniai keksiukai

Profesionalus konditeris Ali siūlo išsikepti nepaprastus prancūziškus cinamoninius keksiukus saldiems pusryčiams. Daug kas iš vaikystės prisimena šiltų cinamoninių bandelių kvapą, taigi…

(4.1 / 5)

Ėriukas prancūziškai

(4.1 / 5)
x

Pamirštas slaptažodis