Orkaitėje troškinti burokėliai

( 0 iš 5 )
Krauna...
Spausdinti

Jums reikės

Gaminimas

  • Nušveiskite burokėlius, sudėkite juos ant didelio kepimo popieriaus lakšto. Pridėkite čiobrelių, rozmarinų, lauro lapą, alyvuogių aliejų, kvapiųjų pipirų, pipirų, grūstų kadagio uogų, žiupsnelį druskos ir sandariai suvyniokite. Ryšulėlį su burokėliais dėkite į kepimo skardą ir statykite ją į orkaitę, įkaitinkite iki 200°C, tuomet sumažinkite kaitrą iki 180°C temperatūros ir kepkite 35 minutes. Tada dar sumažinkite karštį iki 150°C ir kepkite toliau, kol įbedus peilį jie pasirodys minkšti. Išvyniokite burokėlius, perpjaukite juos per pusę, o patiekdami ant viršaus sudėkite prieskonius, su kuriais daržovės kepė. Šis garnyras gali būti patiekiamas šiltas arba šaltas.

x

Pamirštas slaptažodis